About

Sunt Andrei P. si sunt din Alexandria, editia august 85 😛 . In ultimul timp am participat la diferite evenimente sportive (cross-uri, semimaratoane sau maratoane) la  munte sau in Bucuresti. Daca mi-ar fi zis cineva  acum 2-3 ani ca o sa ajung sa fac asta ….as fi crezut ca are chef de glume 😀

Am inceput in iulie 2012 cu o proba de 45 de km si o diferenta de nivel de 3200m la Bucegi Marathon 7500. Cum nu alergasem pana atunci niciodata mai mult de 6km, si cum urcatul de munte nu este in niciun caz printre pasiunile mele , m-am intrebat de foarte multe ori in cele 17 ore petrecute pe traseu ce naiba caut eu acolo :-?? si am zis poate de si mai multe ori ca nu o sa mai fac astfel de greseli :D. Dar cand am ajuns la final si am primit medalia de finisher … toate aceste intrebari au disparut si m-am simtit mult mai bine (de fapt nu imediat…ci peste vreo 3 zile cand am fost in sfarsit capabil sa imi simt muschii si sa merg aprope normal…..bine ca eram in concediu 😀 )

Dupa acest moment …au urmat o serie de alte curse care am participat cu  Cezar, Andreea, Alex, Lore,  Ciprian, Cristina sau George  in Retezat, Ciucas, Azuga, Piatra Craiului, Brasov sau Bucuresti (mai multe detalii cand or sa fie cursele de anul asta :D)

A ajuns sa imi placa … so the story goes on

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s