Brasov Marathon

Loc : Brasov
Data : 27 aprilie 2013
Cu : Ciprian, Andrei G.
Muzica: Pink, Connect-R, Fizz,  Amy Winehouse

Cand m-am inscris la Brasov Marathon aveam un plan super : o alergare usoara pe la munte … fara obiective … dupa care spre Cluj pentru a vedea meciul dintre fosta campioana CFR si viitoarea campioana Steaua :D. Vineri insa am constatat ca tipul care s-a dus sa imi ia bilet nu a avut buletinul la el si nu a putut sa cumpere. M-am gandit…de ce ar merge cineva fara buletin la el :-??  Intre timp am aflat de la Alex ca mai sunt si altii la fel 😛
Am zis asta e …. macar o plimbare prin Brasov si o alergare usoara.

Startul? de dimineata la ora 9. Inca de la start se anunta o vreme calda…mult prea calda 😦 …. L-am depasit pe Ciprian dupa vreo 300 de metri….dupa care am alergat pana a inceput urcarea spre Tampa … undeva inainte de kilometrul 2 … Mult prea devreme din pacate :P. Am incercat sa urc intrun ritm cat mai alert. Pe la kilometrul 4 am simtit cum gamba mea dreapta ma tradeaza..so am inceput sa merg mai incet. Vorba lui Pink care tocmai imi canta in casti “But just because it burns doesn’t mean you gonna die …. You gotta get up and try try try” .

Pe coborarea care a urmat nu m-am putut exprima deci in totalitate 😀 Au mai urmat niste urcari, coborari si vreo 3 km de plat. Mi-am adus aminte de vorbele lu nenea de la sedinta tehnica “daca va place sa alergati pe plat, astia 3 km o sa va placa….altfel nu o sa va placa”.  Per total nu a fost atat de naspa pe cat ma asteptam….si parca si piciorul era mai bine.

La kilometrul 14 (cand inca aveam un timp decent :P) am ajuns la treptele lu Gabony …  si cum urcatul pe scari , mai ales dupa ce alerg,  este una din pasiunile mele secrete (atat de secreta ca si eu uitasem de ea) …m-am simtit atat de fericit 😀 Dupa doar cateva trepte mi-am adus aminte de o discutie pe care am avut-o recent cu Lore :  “run with your heart, not with your legs” Singura problema?  My leg said … No no no…. Yes, I’ve been bad but when I come back you’ll know, know, know.

So am incercat sa urc mai mult cu piciorul stang si un bat de trail. Cand nu am mai putut am zis sa ma opresc sa il astept pe Ciprian ca sa mergem impreuna pana la final. Au fost vreo 15 minute bune…in care printre altele mi-am dat seama ca .. nu sunt rasist … dar parca maghiarul nu-mi place 😀 (mai ales asta cu treptele :P). Au fost 400 de metri parcursi in vreo 34 de minute….

Am urcat apoi incetisor restul de trepte pana la baietii cu apa. Cand i-am vazut am vrut sa le cant “I need some water , cause I’m getting so dry”….Connect-r of course…dar m-am calmat repede… Pana spre final am cam  mers..exceptie o coborare de vreo 300 metri unde i-am dat super viteza …. Motivul? la capatul ei era punctul de revitalizare  … si 3 fete care strigau in continuu “haaaai baietiii”.  Le-am zis ca de mult asteptam sa le revad si ca daca ar fi avut si alte colege ca ele pe traseu as fi avut un timp mult mai bun 😀

Pe final .. am vrut sa facem o aroganta si sa sprintam pe ultimii 60 de metri si sa depasim un nene …. dar s-a prins si a accelerat pe ultimii 10 metri si el.
Oricum, in conditiile date,  locul sau timpul conteaza mai putin…. Important e ca am terminat, nu ne-a depasit nimeni de la maraton si ca nu am fost chiar ultimiiii.

Si medalia bineinteles 😀

2 thoughts on “Brasov Marathon

  1. Pingback: 2013…. | Runs end ... running doesn't

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s